Gyoza’d ehk Jaapani pärased pelmeenid
Vaja läheb: VEGAN külmutatud pelmeenid köögiviljadega 450 g Dipikaste: Sojakaste 1 sl Riisiäädikas 1 sl Seesamiõli Tšilli Valmistamine: Yaki-gyoza stiilis valmistamisel prae pelmeenid kerges õlis alt pruuniks ning krõbedaks. Kalla pannile kulbitäis vett ning auruta kaane all kuni 10 minutit. Võta kaas pealt ära ja kuumuta nii kaua, kuni pann on kuiv. Tee dipikastet nii: […]
Vegan pelmeenid brokkoli ja pestoga
Vaja läheb: Rõõskkoor (33% rasva) 1 spl Pestokaste 1/4 spl Riivitud parmesani juust 1/4 spl Uvic Vegan pelmeenid brokkoliga 400 g Valmistamine: Kastmeks vala pannile rõõskkoor ja pesto kuumuta kuni paksenemiseni. Aseta pannile Uvic VEGAN brokkoliga pelmeenid, sega ja lisa parmesani juustu. Küpseta kastmes pelmeenid brokkoliga pannil ja lase pisut praadida.
Burger grillitud peedikotletiga (1 portsjon = 376 kcal)
Vaja läheb: Pehmik (näiteks peedi-porgandi-pastinaagi): 65 g Peedikotletid Veganic (külmutatud): 100 g Kreeka jogurt (rasva 4%): 40 g Parmesani juust (rasva 26%): 5 g Mädarõigas: 2 g Tomat: 40 g Marineeritud kurk: 30 g Frillice salat: 15 g Valmistamine: Grilli peedikotletid. Võid soovi korral neid ka ahjus […]