Retseptid

Gyoza’d ehk Jaapani pärased pelmeenid

Vaja läheb: VEGAN külmutatud pelmeenid köögiviljadega 450 g Dipikaste: Sojakaste 1 sl Riisiäädikas 1 sl Seesamiõli Tšilli Valmistamine: Yaki-gyoza stiilis valmistamisel prae pelmeenid kerges õlis alt pruuniks ning krõbedaks. Kalla pannile kulbitäis vett ning auruta kaane all kuni 10 minutit. Võta kaas pealt ära ja kuumuta nii kaua, kuni pann on kuiv. Tee dipikastet nii: […]

Vegan pelmeenid brokkoli ja pestoga

Vaja läheb: Rõõskkoor (33% rasva) 1 spl Pestokaste 1/4 spl Riivitud parmesani juust 1/4 spl Uvic Vegan pelmeenid brokkoliga 400 g Valmistamine: Kastmeks vala pannile   rõõskkoor ja pesto kuumuta kuni paksenemiseni. Aseta pannile Uvic VEGAN brokkoliga pelmeenid, sega ja lisa parmesani juustu. Küpseta kastmes  pelmeenid brokkoliga  pannil ja lase  pisut praadida.

Burger grillitud peedikotletiga (1 portsjon = 376 kcal)

Vaja läheb:   Pehmik (näiteks peedi-porgandi-pastinaagi): 65 g   Peedikotletid Veganic (külmutatud): 100 g   Kreeka jogurt (rasva 4%): 40 g   Parmesani juust (rasva 26%): 5 g   Mädarõigas: 2 g   Tomat: 40 g   Marineeritud kurk: 30 g   Frillice salat: 15 g Valmistamine: Grilli peedikotletid. Võid soovi korral neid ka ahjus […]

Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust

Vastame kõikidele teie küsimustele.