Kvaliteet
Toiduainete püsiva kvaliteedi ja ohutuse tagamine on meie tegevuse peamine prioriteet. Meie tarnitud tooteid valmistatakse ettevõttes, millel on rahvusvaheline toiduohutuse juhtimise sertifikaat ISO 22000:2018. Standardi aluseks on süsteemne lähenemine, mis puudutab kõiki toiduainete ohutuse ja kvaliteedi parameetreid tehnoloogilise protsessi igas etapis.
Kõik kõrvalekalded tuvastatakse õigel ajal ja kõrvaldatakse viivitamata.
Kvaliteedigarantii
Meie tooteid valmistatakse kõrgeimate standardite järgi, et tagada toiduainete kvaliteet ja ohutus. Kontrolli reguleerivad järgmised protseduurid:
- Sissetuleva tooraine kontroll
- Temperatuuri kontroll tootmistsoonides ja transportimisel
- Pooltoodete säilitamise temperatuur tootmise kõikides etappides
- Valmistoodangu säilitamise temperatuur
- Kuumtöötluse ja kiirjahutamise protsess
- Lõpptoote kaal
- Lõpptoote välimu
Toiduainete püsiva kvaliteedi ja ohutuse tagamiseks kontrollitakse ja analüüsitakse neid väljaspool tootmisprotsessi.
See hõlmab:
- toodete degusteerimist ja nende dokumenteerimist ettevõttes
- seadmete ning inventari pesemise ja desinfitseerimise kvaliteedi laboratoorset kontrolli (mikroobide arvu, salmonella ja listeeria proovid)
- valmistoodangu laboratoorset kontrolli
Täielik alt üles ja ülevalt alla jälgitavus on võimalik tootenimetuse ja partii koodi või aegumistähtaja abil. Jälgitavuse teste tehakse regulaarselt siseauditi raames.